در مورد قهوه زعفران ، برخی از افرادی که سالها قهوه می نوشند مدتهاست که از رفتن به کافه های مختلف و نوشیدن قهوه متعجب شده اند ، پس چرا نام قهوه زعفران یا لاته را نمی شنوید؟ در اینجا سعی می کنیم یک بررسی و تهیه جامع از این دو نوشیدنی انجام دهیم و همچنین خواص و فواید آنها را توضیح دهیم. برخلاف آنچه که به نظر می رسد یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های ایران باشد ، این نوشیدنی نیز با فرهنگ و گذشته ما گره خورده است.
لاته زعفران چیست ؟
قهوه زعفران آماده کنید بدانید که این نوشیدنی چیزی بیشتر از دم کرده زعفران نیست و بیشتر به چای زعفران شباهت دارد تا قهوه. این نوشیدنی گرم و شیرین توسط سوزان ها در هنگام مراسم خواستگاری ساخته می شود و آنها از آن به عنوان نمادی برای انتقال پیام به خانواده داماد استفاده می کنند. وقتی قهوه زعفران در خانه عروس سرو می شود ، خانواده عروس واکنش مثبتی نشان می دهند و همه باید دهان خود را شیرین کنند. برای برخی از جنوبی ها ، قهوه زعفران یک قهوه سنتی است که با سنت های خاصی سرو می شود ، اما وقتی یک نوشیدنی گرم و معطر می خواهید ، می دانید که چگونه قهوه و چای زعفران را به روش سنتی درست کنید. طعم و رایحه خاص.
طرز تهیه
برای تهیه زعفران لاته به مواد زیر احتیاج دارید.
- شکر به دلخواه (ما یک قاشق غذاخوری را توصیه می کنیم)
- دو قاشق غذاخوری پودر قهوه
- دو قاشق غذاخوری آب جوش (برای دم کردن زعفران)
- سه چهارم فنجان شیر
- یک چهارم قاشق چای خوری زعفران (لازم است با کمی آب دم شود).
اولین قدم این است که زعفران را به دو روش دم کنید ، آبی که درست می کنیم را بجوشانیم یا از یخ استفاده کنیم. بعد از دم كردن زعفران ، قهوه را در ظرف مناسبی با شكر و آب جوش بریزید. سپس ، با استفاده از همزن برقی یا دستی ، مخلوط کنید تا خامه ای شود. سپس چند قطعه یخ را در یک لیوان مناسب ریخته و سه چهارم لیوان شیر را روی آن بریزید. به یاد داشته باشید که شیر استفاده شده باید سرد باشد. برای تهیه زعفران لاته ، زعفران دم کرده را به شیر اضافه کنید. خمیر را روی شیر ریخته و با قاشق پخش کنید. در صورت تمایل می توانید از آن برای تزیین تکه های شکلات یا خلال بادام زمینی و بادام استفاده کنید. منبع : cafe70.ir