آموزش تصویری تهیه شیرینی برگه زرد آلو

مجموعه: کیک و شیرینی و دسر, مطالب اختصاصی سایت تو زیبایی تعداد بازدید: 108
آموزش تصویری تهیه شیرینی برگه زرد آلو

شیرینی برگه زرد آلو

مجله تو زیبایی : 

مواد لازم:

برگه زردآلو-۲۰۰گرم

بیسکویت خرد شده-یک فنجان

جوز هندی رنده شده-نصف فنجان

شیرمحلی-نصف فنجان

 

برای روکش شیرینی:

پودر گل محمدی-یک فنجان

پودر پسته-یک فنجان

جوز هندی رنده و پودر شده- یک فنجان

جوز هندی رنده و پودر شده برای داخل شیرینی-یک فنجان

 

مجله تو زیبایی :

طرز تهیه:

-ابتدا برگه های زردآلو را در ظرفی لریزید

-سپس بیسکویت پودر شده و جوز هندی را به آن اضافه کنید.

-نصف فنجان شیر را نیز در ظرف بریزید.

-مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یک دست شوند.

سپس ترکیب به دست آمده را به شکل کُره های متوسط دربیاورید.

آن  ها را در جوز هندی، پودر پسته و پودر گل محمدی بغلتانید.

-در آخر کره های شیرینی را در ظرف مخصوص سرو نمایید.

 

اختصاصی مجله تو زیبایی

مترجم : فرنوش خسروان

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش تصویری تهیه شیرینی برگه زرد آلو”

Code Center