کیک تیرامیسو، یک دسر شیک و خوشمزه

مجموعه: کیک و شیرینی و دسر تعداد بازدید: 311
کیک تیرامیسو، یک دسر شیک و خوشمزه

کیک تیرامیسو یکی از خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی است که می تواند یک پیشنهاد عالی برای پذیرایی از میهمانان تان باشد. با دستور ساده زیر یک کیک تیرامیسو خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو

تخم مرغ : ۴ عدد
آرد : ۱۰۰ گرم
کاکائو : ۲۰ گرم
شکر : ۱۰۰ گرم
آب جوش : ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
نمک : ½ قاشق چایخوری
وانیل : کمی

 

طرز تهیه کیک تیرامیسو

طرز تهیه کیک تیرامیسو

کف قالب ۲۰٫۲۰ را کاغذ کاهی بیندازید.
زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده و شکر و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا سفید رنگ شود.
در این مرحله آب جوش را بیفزایید.
اکنون آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید و به مایه کیک بیفزایید.
سفیده ها را جداگانه در کاسه ای بزنید تا پف کند و آرام با مایه کیک مخلوط کنید.
مایه کیک را در قالب بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه زمان پخت دهید.
پس از پخت  کیک و خنک شدن آن، کیک را دو قسمت برش عرضی داده و با یک قاشق غذاخوری از “نسکافه حل شده در نصف لیوان آب جوش و یک قاشق چایخوری شکر”، کیک را خیس کنید.

 

مواد مورد نیاز کرم تیرامیسو

پودر نشاسته : ۳ قاشق سوپخوری
پودر قند : ۱ پیمانه
شیر : ۱ پیمانه
وانیل : کمی
خامه : ۱ پیمانه
پنیر خامه ای : ۱ پیمانه
شکر ½ پیمانه

کیک تیرامیسو

 

کیک تیرامیسو

طرز تهیه کرم تیرامیسو

شکر و پودر نشاسته و شیر سرد را حل کرده و روی حرارت برده تا غلیظ شود، پس از خنک شدن، خامه فرم گرفته ای را که به کمک همزن با پنیر خامه ای و پودر قند یکدست کرده اید، به مایه شیر و نشاسته، اضافه کنید.

پس از برش کیک در مرحله قبل، کرم را لا به لای کیک اضافه نموده و سطح کیک را با خامه فرم گرفته و پودر کاکایو و پودر قهوه تزیین نمایید.

 

سیمرغ

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “کیک تیرامیسو، یک دسر شیک و خوشمزه”

Code Center