جدیدترین مطالب امروز

طرز تهیه مکعب های شکلاتی پسته‌ای +عکس

مجموعه: کیک و شیرینی و دسر تعداد بازدید: 25
طرز تهیه مکعب های شکلاتی پسته‌ای +عکس

طرز تهیه مکعب های شکلاتی

این مکعب‌هایی شکلاتی را همراه چای عصرانه میل کنید یا به‌ عنوان جایزه به کودکان‌تان بدهید. طرز تهیه مکعب های شکلاتی را در ادامه با هم ببینیم:

 

شکلات

مواد لازم:

بیسکویت شکلاتی ۲۲۰ گرم
شکلات ۲۰۰ گرم
کره ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر نارگیل ⅓ پیمانه
پودر کاکائو ¼ پیمانه
مغز پسته ¼ پیمانه
شکر ½ پیمانه
شیره طلایی ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مکعب های شکلاتی

۱-شکلات‌های تلخ را ریز خرد کنید، کره‌های مورد نیاز برای روی شکلات را به تکه‌های کوچک برش بزنید.
بیسکویت‌ها را کاملا خرد کنید.

۲-ظرف مستطیلی با ابعاد ۲۴×۱۷ سانتی‌متری برای پخت شیرینی برداشته و روی سطح‌اش را کمی چرب کنید.

چکف ظرف را با کاغذ شیرینی‌پزی بپوشانید طوری‌که دو سانتی‌متر از کاغذ روی دیواره‌ها بالا بی‌آید.

۳-برای تهیه پایه شکلات، ۱۲۵ گرم کره، یک قاشق شیره طلایی و ۱۰۰ گرم شکلات را در یک شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
به آرامی مواد را هم زده اجازه دهید ۴ تا ۳ دقیقه پخت صورت گرفته و مواد کاملا یک‌نواخت شوند.

۴-در همین بین بیسکویت‌ها، پودر کاکائو، پودر نارگیل، شکر و پسته‌ها را در یک کاسه ریخته و هم بزنید
تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
سپس مخلوط شکلات را به مواد درون کاسه اضافه کرده و هم بزنید
تا به‌خوبی مخلوط شده و همه مواد به سس شکلات آغشته شوند. مخلوط را در ظرف ریخته
و با استفاده از پشت چنگال مواد را در سینی پخش کرده و کاملا فشرده کنید.
سپس روی ظرف را بپوشانید، و در فریزر بگذارید تا خود را ببندد.

 

برای تهیه رویه شکلاتی:

کره و باقی شکلات که برای روی شیرینی آماده کرده‌اید را در یک کاسه ضد حرارت ریخته و در حمام آب گرم بگذارید
تا به روش بن ماری ذوب شوند، در همین هنگام به آرامی مواد را هم بزنید
تا یک‌نواخت و نرم شوند. سپس شکلات گرم را روی شیرینی بریزید
و دوباره به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید. وقتی شیرینی شما شکل مطلوب را به‌دست آورد
از فریزر خارج کرده و با چاقوی داغ آن را به ۲۴ تکه برش بزنید.

 

 

پارسه گرد

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه مکعب های شکلاتی پسته‌ای +عکس”



Code Center