از این کیک نمیشه گذشت!

مجموعه: کیک و شیرینی و دسر تعداد بازدید: 172
از این کیک نمیشه گذشت!
کیک کاپوچینو احتمالا یک گزینه از کیک هایی باشد که تقریبا همه عاشقش هستند. من که کسی رو ندیده ام که از کیک های خانواده قهوه بدش بیاید.
مواد لازم:

  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • شكر قهوه‌ای  ۵۰ گرم
  • قهوه فوری ۱ قاشق سوپخوري
  • آب جوش ۸۰ ميلي‌ليتر (يك سوم پيمانه)
  • شكلات تلخ (آبكرده)  ۳۵۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۱۵ گرم
  • آرد ۱۲۵ گرم
  • بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري
  • پودر كاكائو  ۲ قاشق سوپخوري
  • خامه فرم گرفته  ۳۰۰ گرم
  • بريلوی توت‌فرنگي به ميزان لازم
  • ورق طلاي خوراكی در صورت دلخواه
كيك كاپوچينو

طرز تهیه:

۱-فر را با دماي  ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع ۲۵ سانتيمتري را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقي بزنيد و محلول خنك شده قهوه را به آن بيفزائيد.

۲-سپس شكلات و خامه را افزوده و مخلوط كنيد حالا مخلوط الك كرده، آرد و بيكينگ‌پودر را به مایه تخم‌مرغي بيفزائيد و هم بزنيد.

۳-كنون مایه فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي ۲۰ دقيقه، در فر بپزيد. كيك را در قالب خنك كنيد و بعد آن را به ۴ قسمت مساوي تقسيم كنيد.

۴-اينك پودر كاكائو را با خامه مخلوط كنيد و آن را درون کیسه شيريني‌پزي داراي ماسوره ساده به قطر ۱ سانتيمتر، بريزيد.

۵-حالا روي كيك‌ها را با خامه شكلاتي، قدري بريلوي توت‌فرنگي و ورق طلا بيارائيد.

برترینها

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “از این کیک نمیشه گذشت!”

Code Center