با تنقلات زمستانی خورش درست کنید

مجموعه: آشپزی تعداد بازدید: 131
با تنقلات زمستانی خورش درست کنید
خورش آلو قیسی

با تنقلات زمستانی خورش درست کنید

 هوا که رو به سردی می رود نه تنها تغییر عمده ای در منوی غذایی خانواده ها ایجاد می شود، تنقلات روی میز هم به طور کامل تغییر می کند. روی میز اغلب خانه ها پر می شود از انواع و اقسام مغزها و برگه ها. اگر شما هم تنقلات شب های زمستانی تان را خریده اید مقداری از این برگه ها را برای یک غذای سنتی و خوشمزه کنار بگذارید.

خورش آلو و قیسی

مواد لازم براي ۲ نفر

  • ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی
  • ۸ عدد آلو خورشی
  • ۸ عدد قیسی
  • ۳ ق س پیاز داغ
  • ۲ ق س زعفران آب کرده
  • ۲ ق س زرشک
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز داغ را همراه با گوشتی که به‌صورت قیمه‌ای خرد کرده‌اید اضافه کنید. گوشت را کمی تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. مقداری آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.

۲٫  آلوها را بشویید و آنها را در مقداری آب به مدت ۱ ساعت خیس کنید. زرشک را هم بشویید و در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. قیسی را هم بعد از شست‌وشو در یک سبد بریزید تا خشک شوند.

۳٫  وقتی گوشت پخت، آلو را همراه با قیسی و زرشک به گوشت اضافه کنید. ۲۰ دقیقه برای پخت مواد کافی است. مقداری نمک و فلفل هم به خورش بزنید.

۴٫  وقتی خورش آماده شد، حرارت را خاموش کنید. در این زمان زعفران را اضافه کرده و آن را با مواد خوب مخلوط کنید، سپس خورش را با برنج سرو کنید.

فوت وفن

آب خورش باید از مواد کمتر باشد تا خورش کاملا جا بیفتد.اگر خورش شیرین شد، می‌توانید کمی آب‌لیمو ي تازه به آن اضافه کنید.

برترینها

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “با تنقلات زمستانی خورش درست کنید”

Code Center