جدیدترین مطالب امروز

طرز تهیه كيك بهارنارنج و پرتقال

مجموعه: کیک و شیرینی و دسر تعداد بازدید: 122
طرز تهیه كيك بهارنارنج و پرتقال
بهار كه مي‌آيد بوي بهارنارنج همه را سرمست مي‌كند، البته اين سرمستي مي‌تواند ادامه‌دار باشد؛ اگر شما از عرق اين گل خوشبو در نوشيدني‌ها و حتي دسرهاي فصلتان هم استفاده كنيد.

طرز تهیه كيك بهارنارنج و پرتقال

مواد لازم

  • ۱۵۰ گرم آرد
  • ۱۵۰ گرم شكر
  • ۲ ق‌چ بيكينگ پودر
  • ۱ پيمانه آب پرتقال
  • ۲ ق‌چ پوست پرتقال رنده شده
  • ۱ ق‌چ پوست لیمو رنده شده
  • ۴ /۱ پيمانه عرق بهارنارنج
  • ۲ /۱ ق‌چ وانيل
  • ۶ عدد تخم‌مرغ
  • ۱۰۰ گرم كره

طرز تهیه:

۱٫ تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هركدام را در كاسه‌اي بريزيد.به كاسه زرده‌ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم‌رنگ و كشدار شود.

۲٫ حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

۳٫ سفيده را هم با همزن برقي هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسك مخلوط كنيد.

۴٫ حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد كيك اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد.فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد گرم کنید، سپس آرد را كم‌كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.

۵٫ قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد. مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد.بعد از نيم‌ساعت تا ۴۵ دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايي‌رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.

مجله آشپزی مثبت

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه كيك بهارنارنج و پرتقال”

Code Center