جدیدترین مطالب امروز

طرز تهیه شیرینی پاپل

مجموعه: کیک و شیرینی و دسر تعداد بازدید: 97
طرز تهیه شیرینی پاپل

پاپل یکی از خوش طعم ترین شیرینی هایی است که می توانید در خانه تهیه کنید. این شیرینی گزینه خوبی برای پذیرایی‌های شما در مهمانی های کوچک خانوادگی است.

پاپل

مواد لازم برای تهیه شیرینی پاپل:

آرد ۳.۴ پیمانه

شکر ۳.۴ پیمانه

کره ۱.۴ پیمانه

بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

پودر کاکائو ۱.۳ پیمانه

وانیل ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ ۱ عدد

شکلات رنده شده ۱.۳ پیمانه

پودر بادام یا پسته نصف پیمانه

طرز تهیه شیرینی پاپل:

آرد را با شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید. در ظرف دیگری کره را روی حرارت آب کرده و پودر کاکائو را در آن بریزید. دقت کنید که از کاکائوهای مرغوب و خالص استفاده کنید. حالا بعد از یک دست شدن کره و کاکائو آن را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس وانیل و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم مرغ با گرمای کره سفت نشود. بعد از یکدست شدن این ترکیب، آرد را با مواد مخلوط کرده و طوری هم بزنید که مایه یکدستی حاصل شود.

شکلات رنده شده یا چیپس شکلات را هم به آن اضافه کنید و به اندازه یک گردو از مواد جدا کنید و در پودر پسته یا بادام بغلتانید. بعد از آن که همه مایه شیرینی را به این شکل آماده کردید آنها را در سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید و در فر بگذارید. دقت کنید که یک ربع قبل فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کرده باشید. این شیرینی در همین دما به مدت ۱۰ دقیقه نیاز به پختن دارد. بعد از آن پاپل های خوش طعم و خوش عطر شما آماده اند!

روزنامه اطلاعات

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه شیرینی پاپل”

Code Center